Artėjant svarbiai progai dažnai susiduriame su klientų klausimais – o kaip nustebinti? Nebe pirmą sykį bendradarbiaudami su Jonavos veteranų futbolo klubo „Klevas“ nariais, pasiūlėme vieną populiariausių mūsų asortimento prekių – keramikinius puodelius, pritaikytus sublimacijai. Tai 350 ml. talpos puodelis, padengtas aukštos kokybės sublimaciniu laku, idealus reklaminio logotipo nuotraukos ar paveiksliuko spausdinimui.

Pasinaudoję vasario mėnesio pasiūlymu, klientai nusprendė įsigyti ir mūsų naujiena tapusius plastikinius rašiklius „Tristy“. Tai stilingo dizaino, itin praktiški, išskirtinai matiniai rašikliai. Rašiklius paženklinome firmine „Klevas“ simbolika, pritaikydami tampografiją.

„Vertiname UAB „Anona“ požiūrį į klientą ir atsakomybę, visada draugišką aplinką, platų verslo dovanų pasirinkimą ir atliekamų paslaugų kokybę, – Jonavos veteranų futbolo klubo „Klevas“ atstovas Irmantas Kovalenko negailėjo gerų žodžių ir buvo linkęs pašmaikštauti. – Ir, žinoma, dygliuotoji anona yra labai skanus vaisius.“

Džiaugiamės galėję prisidėti prie Jonavos veteranų futbolo klubo „Klevas“ projekto, pasiūlyti kokybiškus puodelius ir rašiklius bei sukurti jiems individualų dizainą. Tikimės bendrų kūrybinių projektų įgyvendinimo ir netolimoje ateityje!