Dažnai susiduriame su klausimu kas tas domingo ženkliukas? Iškilaus ir blizgaus paviršiaus, metalinio pagrindo ir su drugelio užsegimu ženkliukai dėl savo solidžios išvaizdos yra itin paklausūs tarp norinčių pažymėti įmonės vardą ir logotipą.

Iškilūs ženkliukai, dar vadinami 3D arba domingo ženkliukais, turi skirtingas formas ir dydžius. Klientų patogumui siūlome rinktis iš sandėliuojamų ruošinių, tačiau esant poreikiui, formą ir dydį galima parinkti individualiai pagal jūsų pageidavimus. Kaip ir kitiems mūsų projektams, taip ir iškiliems ženkliukams paruošime maketą pagal norimą dizainą.

„Mes turėjome išsaugoję senovinį, dar 1939 metais pagamintą, LŠS įkūrėjo V. Putvinskio ženkliuką, kurį įteisinome kaip Klubo nario ženkliuką. Pagal jį norėjome pasigaminti analogiškus klubo ženkliukus. Mums buvo pasiūlyti domingo ženkliukai, kuriais esame patenkinti iki šiol. Mūsų klubo nario ženkliukai ir kiti įmonės užsakymai visada gaminami greitai ir kruopščiai, yra aukštos kokybės ir nebrangūs, už ką nuoširdžiai ir dėkojame.“ – LŠS V. Putvinskio-Pūtvio klubo prezidentas, Vyčio kryžiaus ordino kavalierius Stasys Ignatavičius.

Iškilūs ženkliukai gali būti pažymėti norimais užrašais metalinėje pusėje.