Svajojate įamžinti gražiausias gyvenimo akimirkas bei papuošti savo ir kitų interjerą? Paklausą turintys sieniniai kalendoriai ir per šias šventes mūsų komandą džiugino užsakymų gausa. Unikali nuotrauka ar paveikslėlis bei svarbiausios datos – juk taip patogu, kai viskas vienoje vietoje!

„Svarbiems projektams UAB „Anona“ renkamės jau nebe pirmą kartą, teigė VšĮ „Super-Eko“ direktoriaus pavaduotojas Arvydas Gineika. Greitai ir kokybiškai atliekami užsakymai, patrauklus prekių kainos ir kokybės santykis bei, žinoma, stilingi dizaino sprendimai. Nenusivylėme ir šiemetiniais sieniniais kalendoriais, kurių ryškios spalvos kasdien akį traukia tiek darbuotojams, tiek įmonės svečiams.“

Sieniniai kalendoriai gali būti kelių dalių, su intarpais arba be jų, susegti metaline spirale su kabliuku ir paruošti tvirtinimui. Patogumo dėlei pakuojame ir į maišelius.

Kiekvienas sieninių kalendorių projektas – išskirtinai pagal kliento poreikius ir pageidavimus, o profesionalūs dizaineriai pasiūlys ne vieną galimą maketo variantą, atsižvelgs į smulkmenas.